yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sebebiyle yangının başladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu yürekin emniyet marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Dolgu kullanılarak kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme kırmızıınan bu tasarmızda;

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın kapılarının üretim amacı insan esenlığını yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapısı evgin çıkış yürekin kullanılacaksa o zaman lüzumlu koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu mevki sirkat vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye edinmek, projenize müsait boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı temin etmek derunin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

çıkma kuruluşlarda ve yangın merdiveni kayranı yurt olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına olanak vermektedir. 

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafısaf firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü Yangın kapısı istanbul fiyatı aracılığıyla rüşvetlanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından arama edilen mekanizma sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Sadece kapının açılması görevini adına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en kök kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page